ZOEK EEN NANNY

Hoe krijgt u uw eigen Nanny?
Een Nanny brengt veel tijd met u door. Dat betekent dat er een ‘klik’ moet zijn tussen u en uw Nanny. De keuze voor de juiste Nanny voor u is dan ook een zorgvuldig proces dat wij sámen met u doorlopen.
Een beroep doen op de diensten van Nanny4Granny begint dan ook altijd met een persoonlijk gesprek, waarin wij samen met u kijken welke ondersteuning u wenst. Uw familie is op deze afspraak uiteraard ook welkom. Op onze beurt geven wij u inzicht in onze organisatie en onze werkwijze. Dit eerste gesprek is altijd gratis.
De informatie die wij van u gekregen hebben in het eerste gesprek gebruiken wij voor het opstellen van een persoonlijk voorstel, een globale planning en een transparant kostenoverzicht. Indien u akkoord bent en de inschrijving is voldaan gaan wij op zoek naar de Nanny die het beste bij u en bij uw situatie past. Wij streven er naar om u aan in ieder geval twee verschillende Nanny’s voor te stellen. De Nanny’s hebben we gesproken in hun eigen thuissituatie en kunnen een Verklaring Omtrent het Gedrag overdragen. Wanneer wij de geschikte kandidaten hebben gevonden plannen wij een afspraak met u om kennis te maken en te kijken of we de juiste match voor u hebben gevonden.
Een dag na de kennismaking nemen wij telefonisch contact met u op voor een evaluatie. Wanneer de juiste match is gemaakt kunnen de vervolgafspraken worden vastgelegd.
Wij hechten veel belang aan een goede en transparante communicatie met u en eventueel uw familie. Na het eerste bezoek van de Nanny bij u thuis zullen wij telefonisch contact met u opnemen en horen wij graag van u of alles naar wens verloopt. Deze evaluatie zullen wij meerdere keren per jaar herhalen. Daarnaast zijn wij telefonisch (088-6266900) of per mail bereikbaar mocht die noodzaak zich voordoen.
Onze Nanny’s zijn in heel Nederland inzetbaar!

TARIEVEN

WERKWIJZE

WERKEN ALS NANNY

FAMILIE/KINDEREN