WERKEN ALS NANNY

Heb je hart voor mensen? Ben je dienstbaar maar wel professioneel? Wil je echte aandacht kunnen geven en de kwaliteit van leven van ouderen mee helpen verbeteren?

Word Nanny! Nanny4Granny zoekt constant naar gemotiveerde dames en heren die als Nanny willen gaan werken. Ontdek hoe mooi het is om er écht voor mensen te zijn!  Als Nanny bied je gezelschap en aandacht. Door jouw levenservaring, energie en luisterend oor voelen onze klanten zich gehoord en erkend. Zo haal je samen met onze klant het beste uit het leven.

[expander_maker more=”LEES MEER” less=”SLUITEN”]Jouw gezelschap bestaat naast persoonlijke aandacht uit activiteiten die gericht zijn op ontzorgen, beleven, proeven, leren en ontmoeten. Dat kan zowel binnen- als buitenshuis zijn. Het werk kan heel divers zijn: Samen koken en eten, het ziekenhuis bezoeken of naar een mooie tentoonstelling. Het kan allemaal. Alles is gericht op de wensen van onze klant. Maar uiteraard moet het ook aansluiten bij jou![/expander_maker]

Een Nanny heeft:

  • Hart voor mensen
  • Een professionele dienstbare houding
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taa
  • Beschikking over PC met internet en/of smartphone
  • Een brede maatschappelijke interesse en algemene ontwikkeling

Daarnaast vragen wij:

  • Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG)
  • Kennis en ervaring met computers, internet en social media
  • Basiskennis EHBO en/of reanimatie is een pre
  • Werkervaring in zorg- of dienstverlening is een pre

Wij bieden

Wij vinden het belangrijk dat je je thuis voelt binnen ons bedrijf en waarderen jouw inbreng om samen met ons Nanny4Granny uit te bouwen tot de beste dienstverlener in zijn soort.

Als Nanny begin je met minimaal 8 uur per maand per vaste klant.  Als Nanny verricht je werkzaamheden onder de Rijksoverheidsregeling ‘Dienstverlening aan Huis’ of ben je een zelfstandige zonder personeel. We kunnen onze Nanny’s een aantrekkelijk uurtarief aanbieden.

Gespecialiseerde of medische Nanny’s

Uiteraard zijn wij ook op zoek naar gespecialiseerd verzorgend en verplegend personeel. Bij sommige van onze klanten biedt een relevante opleiding als gespecialiseerde verzorgende of verpleegkundige veel toegevoegde waarde.

Ga je samen met ons deze uitdaging aan? Stuur ons dan een e-mail naar info@nanny4granny.nl met je motivatie, (mantelzorg)ervaring, persoonlijke gegevens en of je een rijbewijs met auto tot je beschikking hebt. Geef ook meteen aan hoeveel uur per week en op welke dagen je beschikbaar bent. Wij nemen je gegevens op in onze file en zodra een klantaanvraag binnenkomt nemen we contact op voor een eerste gesprek.

TARIEVEN

WERKWIJZE

WERKEN ALS NANNY

FAMILIE/KINDEREN