WAAROM NANNY4GRANNY?

Ik heb dit bedrijf opgestart vanuit mijn eigen ervaringen en ideeën naar de toekomst toe. Juist nu je ouders wat ouder worden, verdienen zij meer aandacht, maar je eigen gezin, je drukke baan en je sociale leven vragen ook veel tijd. Om toch weer alle ballen in de lucht te houden word je gedwongen om keuzes te maken. Het lukt je niet meer om iedereen, die het nodig heeft, evenredig veel liefde en aandacht te geven. En dat frustreert. Je raakt hierdoor in disbalans.
En dat is het niet waard. Het leven moet juist leuk, aangenaam en comfortabel zijn dus een beetje hulp vragen mag!

Hoe fijn zou het zijn als er iemand is die snapt wat je bedoelt en je helpt door een heleboel praktische taken uit handen te nemen? Zodat jij weer lucht en ruimte krijgt voor de dingen die er echt toe doen? Uit deze gedachte is Nanny4Granny ontstaan.
Ik vind dat het leven alle kwaliteit en aandacht verdient. Of je nu klein, jong, volwassen of oud bent. Want wat voor ouderen geldt, geldt eigenlijk ook voor het hele gezin.
Vanuit deze gedachte is Nanny4Familiy ontstaan. Een totaalconcept dat diensten en services ontwikkelt die een toegevoegde waarde levert aan het leven van families. Nanny4Family bestaat uit vier onderdelen: Nanny4Granny, Nanny4Kids, Nanny4yourhome en Nanny4Business. Vier verschillende terreinen, maar de essentie blijft hetzelfde: Nanny4Family ontzorgt en helpt families opnieuw de balans te vinden. Nanny4Family biedt luxe en comfort in de vorm van betrouwbare en kwalitatief hoogstaande ontzorg- en gemaksdiensten voor de hele familie.

FILOSOFIE

Wij geloven in ‘Actief leven, doet leven’. We willen mensen stimuleren en activeren om het maximale uit het leven te halen. Nanny4Granny staat voor positieve persoonlijke aandacht en het in beweging blijven. Zowel fysiek als mentaal.

Wij geloven dat iedereen van meer aandacht beter wordt en als je actief in het leven staat, je meer energie en plezier in het leven krijgt.

Dit doen wij op verschillende manieren. Zoals samen met hen weer speciale activiteiten te beleven, nieuwe dingen te laten proeven, helpen bij leren en te ontwikkelen en weer nieuwe mensen te ontmoeten. Dit maakt het weer fijn om oud te zijn.

Andere onderdelen van Nanny4Family:

NANNY4KIDS

Fijn dat er een BSO is, maar diep in je hart wil je je kinderen niet vier dagen naar de opvang brengen. Ze moeten ook thuis kunnen zijn, kopjes thee drinken, vriendjes en vriendinnetjes mee naar huis kunnen nemen, geholpen worden bij hun huiswerk, naar sporten toe kunnen, of gewoon lekker rustig alleen kunnen spelen. Hoe fijn zou het zijn als je iemand aan huis hebt die dit van je overneemt. Zodat je als je thuis komt, geruisloos het stuur weer kan overnemen. Iemand die alvast begonnen is met het eten, die je vaatwasser even tussendoor uitgeruimd heeft of een wasje in de wasmachine heeft gedaan. Hoe lekker is dat? Ontdek het met Nanny4Kids.

NANNY4YOURHOME

Nanny4Yourhome biedt alle praktische dienstverlening aan die je maar kunt wensen. Van huishoudster tot klusjesman, of iemand die even in je huis zit omdat de verwarmingsmonteur tussen 9.00 en 13.00 uur komt. Maar bij Nanny4Yourhome vindt je ook dat bloemenabonnement, de biologische kok aan huis, een taxi-abonnement, of een tuinman. Je kunt het zo gek nog niet bedenken. Wij regelen het..

NANNY4BUSINESS

Nanny4Business biedt bedrijven praktische dienstverlening aan. Vaak zijn het de kleine dingen die er zo vaak tussendoor schieten, zoals broodjes voor de lunch regelen, of een bloemetje voor iemand die jarig is. Maar ook grotere diensten zoals (eenmalige) schoonmaak of een online secretaresse zijn mogelijk. U heeft behoefte aan een dienst of product? Wij regelen het.

TARIEVEN

WERKWIJZE

WERKEN ALS NANNY

FAMILIE/KINDEREN