NANNY’S

Het is belangrijk een mens
om je heen te hebben…

die niet alleen hoort,
maar ook naar je luistert

die niet alleen naar je kijkt,
maar je ook ziet

die niet alleen tegen je spreekt,
maar ook met je praat

die niet bij de tijd is,
maar de tijd heeft

niet alleen  begrip heeft.
maar ook je onbegrip begrijpt

Marinus van den Berg

Zo iemand om je heen, is eigenlijk onze Nanny. Iemand die naast je staat. Iemand waar je op terug kunt vallen en die u helpt bij de kleine dagelijkse dingen of gewoon samen leuke dingen met u doet.

[expander_maker more=”LEES MEER” less=”SLUITEN”]Natuurlijk kunt u daarvoor een beroep doen op uw eigen omgeving. Maar er zijn redenen te bedenken waarom u daar niet voor kiest: privacy, of omdat u niet wilt dat uw kinderen, buren of vrienden uw hulpverlener worden. De oplossing? een toegewijde professional van Nanny4Granny!

Een Nanny is er niet alleen voor kinderen. Ook senioren kunnen een helpende hand en een luisterend oor gebruiken. Niet alleen wanneer u wegens omstandigheden beperkt bent, maar juist ook nog als u heel actief bent of wilt zijn!

Een Nanny is geen verzorgende, al behoort verzorging wel onder zijn of haar competenties. Een Nanny is meer een persoonlijke assistent. Iemand die u bijstaat in het leven. Met aandacht, gezelschap, en praktische hulp. Iemand die uw interesses kan delen. Met u op stap kan gaan naar een concert of museum. Die met u mee kan gaan bij een dokters- of ziekenhuisbezoek. Die uw familie betrekt en ook informeert. Kortom: iemand die naast u staat in het leven.

Nanny4Granny biedt gekwalificeerde, betrouwbare en betrokken mensen (m/v) die u bij kunnen staan zoals u dat wenst. Juist nu senioren langer zelfstandig blijven wonen mag die zelfstandigheid niet uitmonden in eenzaamheid. Blijf zelfstandig, maar blijf ook genieten!

[/expander_maker]

Voordelen nanny

  • persoonlijke betrokkenheid, gezelschap en aandacht
  • Creëert waardevolle momenten
  • 100% matchgarantie in levensstijl, interesses en behoeften
  • Organiseert leuke en bijzondere clubactiviteiten
  • toegewijde nanny’s aan huis
  • Superieure, betrouwbare en toegankelijke dienstverlening
  • Familie wordt altijd betrokken en geïnformeerd
  • 24/7 bereikbaarheid
  • U houdt de regie, wij ontzorgen

Coaching

De aandacht en zorg die onze Nanny’s geven is van hoge kwaliteit, die zij alleen maar kunnen bieden als onze Nanny’s op hun beurt ook alle aandacht en zorg krijgen. In ondersteuning vanuit onze organisatie en in coaching.

Hoe krijgt u uw eigen Nanny?

Een Nanny brengt veel tijd met u door. Dat betekent dat er een ‘klik’ moet zijn tussen u en uw Nanny. De keuze voor de juiste Nanny voor u is dan ook een zorgvuldig proces dat wij sámen met u doorlopen.

TARIEVEN

WERKWIJZE

WERKEN ALS NANNY

FAMILIE/KINDEREN