FAMILIE/KINDEREN

Maakt u zich soms zorgen of het uw ouders of familielid wel allemaal alleen lukt? Bijvoorbeeld de boodschappen doen, koken of een ziekenhuisbezoek. Of gunt u hem of haar een extra uitje, een hobby, of gewoon meer gezelschap? Natuurlijk is uw vader, moeder of familielid gesteld op zijn of haar privacy. En vastbesloten om zoveel mogelijk zelfstandig te blijven. Wij snappen ook dat u graag een bijdrage wilt leveren, maar niet altijd in staat bent om uw familielid daarin tegemoet te komen.
Beveel in dat geval uw ouders of familielid gerust Nanny4Granny aan! Want wij bieden u betaalbare persoonlijke begeleiding. Onze Nanny’s regelen de praktische zaken en bieden gelijkwaardig gezelschap met maximale aandacht. Waarom zou je het leven van iemand laten beperken? Met een beetje hulp is dat niet nodig!
Nanny4Granny werkt altijd nauw samen met haar klanten én hun familie. Daar hebt u recht op. Wij betrekken u bij de invulling van onze dienstverlening en houden regelmatig contact met u.
Nanny4Granny is bereikbaar voor de familie van onze klanten. Vragen, opmerkingen, problemen, we horen het graag. We zijn er om u te helpen!

TARIEVEN

WERKWIJZE

WERKEN ALS NANNY

FAMILIE/KINDEREN