DIENSTEN

Nanny4Granny maakt het fijn om oud te zijn. Zo lang mogelijk gezond, veilig en actief thuis blijven wonen. Zelf de regie van uw leven te kunnen bepalen. Dat is wat iedereen graag wil. Maar ouderdom komt nu eenmaal met gebreken, en wellicht ervaart u lichamelijke ongemakken, of heeft u niet veel mensen meer om u heen die uw interesses delen of die samen met u op stap gaan. En u wilt ook niet steeds een beroep doen op uw kinderen, familieleden, buren of bekenden. Naarmate de levensverwachting toeneemt is een toenemend aantal senioren bezig met de vraag: hoe regel ik dat?”

[expander_maker more=”LEES MEER” less=”SLUITEN”] Nanny4Granny staat u graag bij in het beantwoorden van deze vraag. Via verschillende diensten biedt Nanny4Granny gezelschap, ondersteuning, activiteiten en beleving. Afgestemd op uw persoonlijke situatie, interesses en wensen. Al onze diensten zijn gericht op het actieve behoud van uw eigen zelfstandigheid, vaardigheden en vrijetijdsbesteding. Nieuwsgierig? Lees hieronder de verschillende diensten en activiteiten die Nanny4Granny u biedt en ontdek de mogelijkheden![/expander_maker]

WAARDEVOLLE MOMENTEN CREËREN

Onze Nanny is méér dan hulp of gezelschap alleen. Denk bijvoorbeeld ook eens aan:

hulp

ONTZORGEN

U kunt nog veel en u wilt nog veel, maar u krijgt het zelf niet goed meer georganiseerd. Of u hebt net dat ene steuntje in de rug nodig. Onze Nanny’s zijn geen zorgverleners, maar ze zorgen wel graag dat dingen voor u geregeld worden. Of het nu gaat om een huishoudelijk klusje of een bezoek aan het ziekenhuis, onze Nanny helpt u graag. Daarbij houdt ú uiteraard altijd de regie in handen. Indien u vragen heeft of iets geregeld wilt hebben als uw Nanny er niet is dan kunt u altijd terecht bij onze Telefoonservice.

ouderen, eenzaam

BELEVEN

Raak verzeild in iets bijzonders, of wordt verrast door een ontdekking. Vier het leven en blijf genieten van actieve uitdagingen en belevenissen. Wijn proeven? Een sloepentocht maken? Een uitstapje naar een museum of het theater, of picknicken in het bos? Met uw Nanny heeft u altijd iemand om met u mee te gaan.

PROEVEN

Proef verrassende smaaksensaties en geniet opnieuw van lekker en gezond eten. Laat onze Nanny uw eigen recepten van weleer bereiden of organiseer samen een familiediner. Bak samen die heerlijke appeltaart. Laat u vergezellen naar een lunch buitenshuis of neem uw Nanny mee naar een kookworkshop. Of ga gewoon gezellig samen naar de supermarkt of delicatessenzaak voor alle benodigde boodschappen.

ONTMOETEN

Leg nieuwe contacten, of haal juist oude aan. Ontmoet weer familieleden, vrienden en relaties van vroeger die u uit het oog bent verloren. Wij organiseren een afspraak en onze Nanny begeleidt u naar een reünie met de jaarclub op de oude sociëteit, een wedstrijd met het oude hockeyteam of een samenkomst met oude klasgenoten in een sfeervolle omgeving.

LEREN

U bent nooit te oud om te leren. Sterker nog: leren houdt u jong en uw hersenen actief. Bezoek een workshop of lezing over uw favoriete onderwerpen en laat u daarbij vergezellen door iemand met dezelfde belangstelling. Ontdek de mogelijkheden van de digitale wereld en leer omgaan met een computer, tablet of Ipad. Daarmee blijft u ook in de toekomst zelfredzaam en bovendien zijn er eindeloos veel mogelijkheden: muziek, foto’s, filmpjes of een leuk Skype-gesprek met de (klein)kinderen.

CLUBACTIVITEITEN

Wellicht hebt u hierboven leuke ideeën voorbij zien komen. U kunt dit gezamenlijk met uw Nanny ondernemen of Nanny4Granny organiseert regelmatig (groeps)activiteiten, waar u aan kunt deelnemen. U kunt zich hier voor opgeven. Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en ontvang ons actuele programma. Of houd de agenda op deze website in de gaten of bel met nummer 088- 62 66 900.

TARIEVEN

WERKWIJZE

WERKEN ALS NANNY

FAMILIE/KINDEREN