Zin in om heerlijk op vakantie te gaan! Maar wie zorgt er voor oma?

ouder seniorNa lange tijd hard werken er weer op uit. Weer nieuwe energie opsnuiven in een nieuwe omgeving. Heerlijk!! Maar dan komt het schuldgevoel toch ook weer boven kruipen…..Wie zorgt er voor opa of oma? Wie doet dan de boodschappen, koken, even het huis opruimen en eventueel schoonmaken, medicijnen halen, wat zaken regelen, gewoon even langs voor een gezelligheidspraatje……..De eerste reactie is vaak: laten we maar niet gaan of korter. Maar vergeet niet: dat een (mantel)zorger pas goed kan zorgen als je ook goed voor jezelf zorgt. Je kunt niet futloos maar steeds doorgaan. Je moet ook zelf weer opladen. Draag je zorgtaken af en toe over aan een persoonlijke assistente, een Nanny. Eén persoon die zoveel mogelijk taken van je waarneemt. Niet meerdere personen over de vloer maar 1 persoon (m/v) die de zaken regelt, huishoudelijke taken oppakt, je wat gezelligheid mee kan beleven en ook nog een auto tot de beschikking heeft om er op uit te gaan. Nanny4Granny kan helpen om een geschikte Nanny te vinden. Bel of mail geheel vrijblijvend voor info.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.