De kracht van de eigen generatie stimuleert gezonde marktwerking

We worden allemaal ouder, blijven langer fit en willen zo lang mogelijk zelfstandig wonen. Toch komt er voor ons allen een moment dat onze zelfstandigheid zal moeten worden ondersteund. Dat geeft reden tot zorg maar biedt ook kansen. Bent u die actieve senior die graag blijvend een steentje wil bijdragen aan de maatschappij door de eigen of oudere generatie gezelschap te bieden en te blijven ondersteunen tot u zelf op een leeftijd bent aangekomen en een beetje hulp kunt gebruiken?

Nanny4Granny biedt mogelijkheden voor zowel de groep senioren die een ondersteuningsvraag heeft, als de groep die graag de handen uit de mouwen steekt.  Op deze wijze kunnen ervaring en betrokkenheid voor de eigen generatie worden ingezet. Door vraag en aanbod bij elkaar te brengen, het te organiseren en een passende vergoeding te vragen, ontstaat een gezonde marktwerking die voor senioren en uiteindelijk alle generaties voordelen biedt.

Kwetsbare mensen vinden het moeilijk om hulp te vragen en andersom is er schroom om hulp aan te bieden. Nanny4Granny streeft er naar om deze impasse te doorbreken. Door mensen met elkaar in contact te brengen, komt vraag en aanbod van zorg, aandacht en hulp samen.